Prijzen en beschikbaarheid

Veel bewoners hebben al voor een eigen Fenixloft getekend. Ben jij ook een Fenix? De laatste Fenixloft is nu nog beschikbaar! Het Fenixlofts woningaanbod bestaat uit bijzondere woningtypes. Met variatie in oppervlakte, ligging en unieke eigen kenmerken. Eén loft in de incisielaag is nog in verkoop. Op deze pagina kunt u alle verkoopinformatie vinden.

 

Lofts incisielaag

De laatste beschikbare loft is één van de unieke lofts in de Incisielaag, dat betekend dat deze is gesitueerd in de laag tussen oudbouw en de nieuwbouw bovenop de loods. De woning heeft een hoogte tot 5,5 meter! De robuuste staalconstructie als drager van de nieuwbouw lofts is prominent aanwezig. Deze lofts hebben terrassen die liggen aan de binnentuin op het dak van de bestaande loods. De grote gezamenlijke binnentuin biedt nog extra buitenruimte naast het eigen terras. Bekijk de brochure van Fenixlofts in de incisielaag hieronder. Meer informatie vind je hier!

Download (PDF, 8.1MB)

Lofts in de nieuwbouw

Bovenop de bestaande loods zijn lofts gepland in verschillende oppervlaktes. Met uitzicht op Rijnhaven, Codrico of Veerlaan ligt de stad aan je voeten! Bekijk het moodbook van de lofts in nieuwbouw hieronder.

Verkooptekeningen

Fenixlofts Magazine


Actuele beschikbaarheid en prijzen

Voor het beschikbare aanbod verzoeken wij u met onze makelaar contact op te nemen of bekijk de actuele koopsommenlijst.

Financiering woning

De Rabobank is actief betrokken bij de ontwikkelingen van Katendrecht en participeert bij Fenixlofts als één van de projectfinanciers. Kijk voor meer informatie over de financiering van uw woning in deze flyer.


Meer informatie

Wilt u meer informatie of wenst u persoonlijk contact met ons team? Wij staan voor u klaar!

Ondanks dat de verkoopinformatie met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.