Mei architects zoekt een roommate!

4 months ago door in Fenix Lofts

In 2019 verhuist Mei architects naar Fenix 1 en zoekt een roommate, of beter gezegd office buddy – om kantoorruimte mee te delen. Want wat is er gaver dan samen kantoor houden op deze bruisende en creatieve plek in Rotterdam?

Katendrecht heeft een bewogen geschiedenis, barst van de energie en is vol potentie voor ondernemers en bewoners. In de omgeving vind je de Fenix Food Factory, hippe tentjes aan het Deliplein en Rotterdamse cultuuriconen zoals Conny Janssen danst en Circus Rotjeknor. En Hotel New York ligt op een steenworp afstand…

Waarom verhuist Mei naar Fenix I?
De transformatie van deze voormalig grootste opslagloods ter wereld is nu al spraakmakend. Het loftgevoel staat centraal, en het uitzicht over Rotterdam en de Maas is spectaculair.

Spreekt het jou ook aan om te werken in deze stoere en inspirerende omgeving? Mei zoekt een dynamisch bedrijf om het kantoor mee te delen en denkt aan een bedrijf van ca. 10-15 personen dat actief is in de creatieve sector.

Contact
Wil jij graag samen met Mei kantoor houden in Fenix I of wil je meer weten? Stuur dan een bericht naar info@mei-arch.eu. De belangstelling is nu al groot, dus wees snel!

Reageer