Lofts in de tussenlaag: een bijzonder woningtype

3 years ago door in Fenix Lofts

Het Fenix woonprogramma is een bijzondere mix van verschillende woonwensen. Er zijn al veel kopers die voor de mogelijkheden zijn gevallen, maar er zijn nog steeds veel bijzondere woningtypes beschikbaar. Zoals lofts in de tussenlaag (incisielaag).

Karakteristieke kenmerken
Deze lofts zijn gesitueerd in de laag tussen oudbouw en de nieuwbouw bovenop de loods. De verbinding tussen de oude Fenixloods en het nieuwe gedeelte. Met uniek uitzicht op de Veerlaan, Fenixplein, en met de Rijnhaven aan je voeten. Een speciaal woningtype, met karakteristieke kenmerken. De lofts in de incisielaag hebben een hoogte van maar liefst 4 meter! Ook is de robuuste staalconstructie die als draagconstructie van de nieuwbouw lofts fungeert in deze incisielaag lofts prominent aanwezig. De lofts hebben terrassen die liggen aan de binnentuin welke zich op het dak van de bestaande loods bevinden, en aan de buitenzijde kunnen de puien riant geopend worden. De grote gezamenlijke binnentuin biedt nog extra buitenruimte naast het eigen terras.

Incisielaag
Loft incisielaag 2e verdieping

Incisielaag
Loft incisielaag

Binnentuin Fenixlofts
Grenzend aan de gezamenlijke binnentuin

Toekomstige bewoners bepalen zelf de oplevering en afwerking, variërend van casco tot complete inrichting. Ook combinaties van wonen en werken zijn mogelijk en als koper bepaalt u zelf of u een parkeerplaats wilt huren. Kijk voor meer informatie in de brochure of neem contact op. 

Reageer