In the spotlight: Fenix kadewoningen

3 years ago door in Fenix Lofts

Het Fenix woonprogramma is een bijzondere mix van verschillende woningtypes. Er zijn al veel kopers die voor de ruime mogelijkheden om je eigen droomloft samen te stellen zijn gevallen, maar er zijn nog steeds veel bijzondere woningtypes beschikbaar. Zoals de Fenix kadewoningen.

Deze unieke drie of zelfs vierlaagse kadewoningen zijn 12 meter hoog! Op de begane grond heeft deze ruimte een hoogte van maar liefst 6 meter ! De woning heeft een oppervlakte van z’n 180m2 en kan indien gewenst middels een extra vloer nog verder worden uitgebreid tot z’n 220m2. Een heerlijke woning om in te wonen, maar ook heel goed kan functioneren als woon-werk woning. De begane grond met enorme hoogte en entree aan de kade is hier uitermate geschikt voor. De verdere uitvoering van deze kadewoning kan geheel in samenspraak met geïnteresseerden plaatsvinden. De voormalige laad- en los zone aan de  buitenzijde van de loods wordt als riant terras uitgevoerd en bevindt zich op 6 meter hoogte t.o.v. de kade. Het uitzicht is optimaal door een zo transparant mogelijke uitvoering van de gevels. Dit zorgt ook voor bijzondere lichtinval.

De kadewoningen bevinden zich in de loods, zijn bijzonder karakteristiek,ruim en hebben een fantastisch uitzicht over de Rijnhaven.

Kadewoning Fenix doorsnede
Doorsnede kadewoning

Kadewoning begane grond
Kadewoning begane grond

Kadewoning verdieping
Kadewoning verdieping

Toekomstige bewoners bepalen zelf de oplevering en afwerking, variërend van casco tot complete inrichting. Ook combinaties van wonen en werken zijn mogelijk en als koper bepaalt u zelf of u een parkeerplaats wilt huren. Kijk voor meer informatie in de brochure of neem contact op. 

 

Reageer