Incisielofts

Het Fenix woonprogramma is een bijzondere mix van verschillende woonwensen met veel bijzondere woningtypes. Eén zo’n bijzonder woningtype is de loft in de tussenlaag (incisielaag). Deze lofts zijn gesitueerd in de laag tussen oudbouw en de nieuwbouw bovenop de loods. De verbinding tussen de oude Fenixloods en het nieuwe gedeelte. Met uniek uitzicht op de Veerlaan en het Fenixplein. Een speciaal woningtype, met karakteristieke kenmerken.

Delen van de lofts in de incisielaag hebben een vrije hoogte van maar liefst bijna 4 meter en zelfs ruim 5,5 meter in het verdiepte gedeelte! Ook is de robuuste staalconstructie die als draagconstructie van de nieuwbouw lofts fungeert, in deze incisielaag lofts prominent aanwezig.

 

De lofts hebben terrassen die liggen aan de binnentuin. Deze bevinden zich op het dak van de bestaande loods. De grote gezamenlijke binnentuin biedt nog extra buitenruimte naast het eigen terras. Aan de buitenzijde van de woning kunnen de puien riant geopend worden.

Bij enkele woningen (2.20 & 2.21) bevindt zich bovendien een buitenruimte die als informeel terras gebruikt kan worden. Deze buitenruimte iets minder makkelijk bereikbaar, maar heb je via een 1,50 meter hoge doorgang toch toegang tot een dakterras.

Kijk voor meer informatie in onderstaande brochure of neem contact op.

Download (PDF, 8.1MB)